Om oss

Vi er en norsk bandagist med lager og kontor i Sofiemyrveien 4, rett utenfor Oslo. Hver eneste dag jobber vi hardt for at alle som har behov for å få dekket næringsbehovet med næringsdrikker, berikningsmidler og annen medisinsk ernæring skal få en enklere og bedre hverdag.

Vårt sortiment:

Vår nettside, Medimat.no, har produkter tilpasset underernærte personer  som har behov for å få dekket næringsbehovet med næringsdrikker, berikningsmidler og annen medisinsk ernæring. Produktene kommer i ulike typer som ferdige drikker, pulver, fast føde og sondenæring. Felles for alle våre produkter er at kan handles både med og uten resept. Mer informasjon om hvordan du søker om å få dekket utgiftene til næringsmidler finner du her

Vårt team:

Vårt team med bakgrunn fra helsefag, apotek og ernæring består av følgende personer:

Daniel Teider: Gründer/Daglig leder. Ansvarlig for butikkene og sortiment. Han styrer skuta, elsker å snakke med kunder, brinner for å finne nye produkter og tar mer enn gjerne imot tilbakemeldinger, tips og ønsker knyttet til vårt utvalg av produkter.

Karin Teider: Sykepleier. Karin har mer enn 40 års erfaring som sykepleier og skolesykepleier og har også skrevet tre fagbøker. Hun har bl.a. jobbet ved barneavdelingen på Sykehuset Østfold og har det medisinske ansvaret hos oss.

Egil Natvik Hoen: Gründer/Økonomi. Egil har i mange år jobbet i apotek og grunnla Medimat.no for å gi alle underernærte en bedre hverdag. Han har bl.a. vært ansatt ved Boots apotek og Egil tar gjerne imot råd, ønsker og kommentarer på hvordan Medimat.no fremstår og hvordan vi kan forbedre oss.

Valborg Hoen-Lund: Lege. Valborg har 15 års erfaring som lege med spesialistutdannelse innen allmennmedisin og mye kompetanse innen ernæring og kosthold. Hun har blant annet jobbet ved privat klinikk i Drammen og Drammen sykehus Vestre Viken.

Isabella Haukelidsæter: Isabella begynte hos oss i 2021 og besøker du butikken vår så møter du sikkert Isabella først. Hun tar imot kunder, oppdaterer nettsiden, ser til at butikken er i orden og har sikkert pakket en bestilling for deg.

Testpanel:

Vil du være med på å påvirke vårt sortiment samt hvordan vi utvikler Medimat.no videre? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss via kundeservice: kundeservice[@]medimat.no

Selskapsinfo:

Medimat.no / Femten AS
Sofiemyrveien 4
1412 Sofiemyr
Org.nr: 925 068 594
kundeservice[@]medimat.no

Femten AS driver også lavproteinbutikken PKU.no